Byte av bilruta

Ring, E-posta eller besök vårt glasmästeri för att boka en tid för ditt bilrutebyte. Glöm inte bort att boka vår lånebil ifall du har behov av den. Du kan lämna bilen antingen dagen innan vi ska byta din ruta eller kl 7 på morgonen samma dag. Bil hämtas 16-16:30 eller annan överenskommelse. När du har lämnat in din bil så byter vi din ruta och ordnar med skadeanmälan till försäkringsbolaget. När bilen är färdig för hämtning betalar du endast självrisken till oss samt skriver under skadeanmälan som vi sedan skickar till ditt försäkringsbolag. Du behöver inte själv kontakta ditt försäkringsbolag när du ska byta din bilruta utan hela den biten sköter vi åt dig. Hos oss kan du betala med kort. 

Boka tid här:

Stenskottslagning

Ring, E-posta eller besök vårt glasmästeri för att boka en tid för stenskottslagning. För att det ska bli så bra resultat som möjligt på en stenskottslagning är det viktigt att det lagas så fort som möjligt, gärna samma dag. Det tar ca 20-30 minuter att laga ett stenskott samt fylla i en skadeanmälan som vi skickar till ditt försäkringsbolag.

Du kan välja att vänta medans vi lagar ditt stenskott om du vill. Om sprickan på stenskottet är längre än 1,5 cm från stenskottets mitt kan vi ej laga ditt stenskott utan då måste rutan bytas. Självrisken för stenskottslagning är mellan 0 – 200 kr. Länsförsäkringar Göinge har 0 kr i självrisk. Trygg Hansa har 100kr i självrisk. De flesta andra försäkringsbolag har 200kr i självrisk.

Boka tid här:

Vilkor lånebil

Glas-Service i Osby AB tillhandahåller med lånebil vid byte av bilruta. Bilen ska återlämnas i samma skick och med lika mycket bränsle som när den hämtades. Vid skador på bilen betalar låntagaren dom till ett självkostnadspris eller betalar all självrisk som finns specificerat nedan. Kostnaden faktureras med 10 dagars betalningsvillkor och 10 kr i faktureringsavgift. Efter förfallodag debiteras en kostnadsränta på 20%. Bilen ska återlämnas samma dag senast kl 16:30 om inte annat är överenskommet. Är bilen ej återlämnad enligt överenskommelse anmäls bilen som stulen. Bilen är helförsäkrad i länsförsäkringar och självriskerna är enligt nedan vid olyckshändelser:

 

Trafik: 3500 kronor
Brand: 1800 kronor
Stöld: 1800 kronor
Glas: 35 % av skada, lägst 1000 kronor
Räddning: 1500 kronor
Rättskydd: 20 % av skada, lägst 1000 kronor
Maskin: 5000 kronor
Allrisk och merförsäkring: 1000 kronor

Adress: Klövervägen 26, 283 50 Osby

Telefon: 0479-130 09

E-post: osby@glaskedjan.se